Tips & smarte løsninger.

Alle våre møbler er nøye gjennomtenkt og fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen din.

Vi synes helt enkelt at man skal trives i badet sitt. Derfor prøver vi oss hele tiden fram og finner nye funksjoner som gir deg en bedre opplevelse. Nedenfor kan du lese om våre smarte løsninger, og hvis du besøker en av våre forhandlere, vil du oppleve mange fler.

Toneangivende baderomsmøbler

Med vår lydpakke kan du gjøre morgenstellet til lyden av favorittmusikken din. Koble ganske enkelt til en lydenhet med Bluetooth. Høyttalerne er produsert i Sverige og utviklet i samarbeid med Orlo.

LED-belysning under møbelet

Et tilvalg som er både vakkert og praktisk, er LED-belysning under møbelet og inni skuffen. Belysningen under skapet kan lyse konstant, mens belysningen i skuffen tennes når skuffen åpnes. Alle skuffene våre kan trekkes helt ut og er myklukkende.

Elektrisk pushfunksjon

For deg som ikke liker håndtak på skuffene, finnes det både mekanisk og elektrisk pushfunksjon. Gå til produktet

Smart Oppbevaring

Vi vil at du skal føle deg komfortabel i badet, og vi tror at morgenstund blir både mer komfortabel og mer behagelig dersom møblene er godt tenkt ut og alt har sin egen plass. Her er noen lagringsløsninger som er ekstra smart og som vi tror du kan også gjerne.

Baderomsinnredning for små bad

Å komme dit er ikke veldig komplisert - men det krever lagring og litt av din tid til å bli veldig bra. Her har vi samlet fem tips for å gjøre det lille badet større og mer funksjonell.

Stikkontakt i skuffen

Til alle underskapene våre kan du få en praktisk stikkontakt (230V) som tilvalg i den øvre skuffen. Her kan hårføneren eller barbermaskinen alltid være tilkoblet, eller den elektriske tannbørsten kan lades uten å synes.

Duggfritt speil

Du kan velge duggfritt glass på speilene våre. Takket være en varmefolie på baksiden av speilet holdes duggen borte etter dusj og bad. Varmen aktiveres når du tenner belysningen.

Effektiv belysning

Belysningen av typen micro-LED gir et jevnt og pent lys. Armaturet er sikkerhetsklassifisert med IP44, og lyskilden har en normal levetid på cirka 30 år.

Romindelt skuff

Til Solvik følger det alltid med en flyttbar skuffeinnsats i tre. Den hjelper deg med å holde orden på alle småtingene på badet. Aluminiumsdelen kan tas ut og er lett å holde ren. Den flyttbare skuffeinnsatsen kan kjøpes separat hvis du vil komplettere med mer oppbevaring.

Innebyggt vippeskuff

Under servantens fremkant har vi bygget inn en vippeskuff. Denne smarte oppbevaringsløsningen har plass til hverdagens små nødvendigheter. Les mer om Solvik

Magnetholder

I alle speilskapene er det standard med en magnetholder til småting. Magnetholderen blir en naturlig oppbevaringsplass for småting.

Speil med oppbevaring

Med oppbevaring bak speilet utnytter du plassen på badet maksimalt. En smart løsning som tar minimalt med plass. Du velger selv om speilet skal åpnes mot høyre eller venstre.

Dobbel speiloppbevaring

Bak speildøren til dette skapet skjuler det seg mye oppbevaringsplass, både i selve skapet og i dørens innside. Her finner du romslige oppbevaringsrom, magnetholder, nedfellbar sminkehylle, et speil og god plass i hyllene. Du kan også få doble stikkontakter og belysning som tilvalg. Gå til produktet

Mer inspirasjon

Monteringsanvisninger

Her finner du monteringsanvisninger for de forskjellige møblene.

Les mer

Underskap & servant

Velge mellom underskap og servant i forskjellige bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner. 

Les mer

Speilskap & speil

Velg mellom speilskap og speil i en rekke bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner. 

Les mer

Oppbevaring

Velg mellom oppbevaring i ulike bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner.

Les mer