Slik tenker vi.

Det er noen ting vi er spesielt stolte av, nemlig de som gir Aspen sitt særpreg.

Alle møblene våre er laget av slitesterke og nøye utvalgte materialer og produseres her hos oss, ved fabrikken vår i Jönköping. Her begynner de smålandske skogene, her er alt jordnært og rotekte, og her produserer vi møbler som tåler å brukes hver dag i mange år fremover.

Produsent av naturlige baderom

Aspen ble grunnlagt i 2002, og vi er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Vi har produksjonen og hovedkontoret i Jönköping, og hvert år forlater ca. 15 000 komplette møbler fabrikken vår. Møblene selges hos utvalgte forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Aspens omsetning er ca. 130 millioner kroner, og vi har rundt 30 ansatte.

Svanenmerket

Flere av møblene våre er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Å bli Svanemerket er en viktig del av arbeidet vårt for å forbedre miljøet både i og utenfor baderommet. Les mer

Smart oppbevaring

Vi har sansen for oppbevaring. Og da først og fremst smart, praktisk og pen oppbevaring. Oppbevaringsplass er sikkert noe du har tenkt en del på opp gjennom årene, og vi vil hjelpe deg med å gjøre plass til alt du trenger på badet – både store ting og små detaljer. Les mer

Vi liker lang garanti

I over ti år har vi designet og produsert møbler til hjemmets mest utsatte miljø. Vi vet med sikkerhet at møblene holder det vi lover, og at de tåler å brukes hver dag. Derfor får du alltid ti års garanti på alle møblene våre.

Slitesterke material

Alle servantene våre er designet for å passe til nettopp våre møbler, våre ideer og våre høye kvalitetskrav. Vi bruker nøye utvalgte og svært slitesterke materialer, som porselen, støpemarmor og emaljert stål. Dette er de mest slitesterke materialene en servant kan lages av, med en lettstelt og slitesterk overflate som tåler flere generasjoners bruk uten å bli ripete.

Ferdig sammensatt

Våre møbler leveres ferdig sammensatt med alle dører og skuffer på plass. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din – det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen. At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at vi har testet alle funksjoner, slik at skuffene lukkes mykt og fint og at alle armaturene lyser.

Vi liker tre som får være trE

Alle møbelseriene våre lages av tre; massivt eller finér. Som møbelsnekkere vet vi hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø. Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Siden vi bruker det samme materialet til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte.