Et grønnere, finere bad

Flere av møblene våre har nå blitt svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, for eksempel når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg.

Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Å bli godkjent av Svanen er en viktig del av arbeidet vårt for å forbedre miljøet både i og utenfor baderommet. Svanemerkingen gjelder IKON underskapene i hvitt, antrasitt, eik og svart eik.

Tagger

Vi er glad i naturen

Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. I dag er flere av møblene våre i serien IKON svanemerkede, og vi fortsetter selvfølgelig arbeidet for å minimere miljøpåvirkningen vår.

Møbler som varer

Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. 

miljømerket med Svanen

I en tid hvor naturen er ganske hardt utsatt er vi veldig glade for at møbler i serien IKON nå er Svanemerkede, et bevis på at de nå er både bærekraftige og holdbare, og kan i sin helhet gjenvinnes for å på nytt bli en del av naturen.