Våre baderomsmøbler.

Når vi på Aspen tegner baderomsmøblene våre, tenker vi på hva vi selv helst ville møtes av hver morgen. 

Vi mener det bør være enkelt å finne de rette baderomsmøblene. Du tar ganske enkelt utgangspunkt i målene på badet ditt og plukker deretter ut en kombinasjon av møbler tilpasset din stil og smak – akkurat sånn du vil ha det. Vårt grunnkonsept består av – NORM, IKON og GRAND – ‰og her velger du design, funksjoner og utførelse helt og holdent ut fra egne ønsker. I tillegg til grunnkonseptet Aspen A har vi ytterligere fem møbelserier – du finner dem nedenfor.

Vårt Nye møbelkonsept

Aspen A – en ny måte å velge baderomsmøbler på. Se filmen her

Norm

NORM er et stilrent møbel med grepslist på skuffene og en tynn servant i slitesterk Evermite. Møbelet fås i fem bredder fra  60 til 140  ‰cm, og du kan velge mellom fargene hvit og antrasitt.

Les mer

Ikon

IKON er et grundig gjennomarbeidet møbel med servant av ekte porselen, god oppbevaringsplass, skuffeinnsatser av tre og praktiske innleggsmatter. Du velger selv treslag eller farge og dessuten hvilke beslag du vil ha.

Les mer

Grand

Med GRAND overlates ingenting til tilfeldighetene. Her får du både et møbel av høyeste kvalitet, smart ekstrautstyr som lys- og lydpakke, mange valgmuligheter for beslag og muligheten til valgfri NCS-farge.

Les mer

I femten år har vi tilbragt store deler av tiden vår i husets mest personlige rom. Ja, vi har tenkt mye bad opp gjennom årene, og vi har opplevd både tidens tann og skiftende trender. Kjernen i det vi gjør er fortsatt den samme: å gjøre badet til et bedre sted å være. I tillegg til grunnkonseptet Aspen A har vi ytterligere fem møbelserier: Avan, Kilen, Lysan, Solvik og Tidan. Alle med sin stil og karakter – du finner dem nedanfor. Vi tilbyr også et eksklusivt møbel som har fått navnet Wettern. Det finner du her

Wettern

Serien gir deg fritt spillerom til å kombinere møblene, akkurat som du vil, og til å skape ditt eget helt unike bad.

Opplev Wettern

Avan

Avan er en nøye gjennomarbeidet serie som er utformet for å tåle tøff behandling og ta seg godt ut fra enhver vinkel.

Les mer

Kilen

Populær serie med mange ulike standard størrelser. Velg mellom fargene hvit eller antrasittgrå.

Les mer

Lysan

Lysan er en møbelserie som tar liten plass, men som er stor når det gjelder oppbevaringsmuligheter. Lysan finns i breddene 40 og 55 cm.

Les mer

Solvik

Med sin tradisjonelle form og benkeplater med underlimte servanter er Solvik et møbel for deg som liker en gammeldags stil.

Les mer

Tidan

Tanken med Tidan er å skape en stilfull og funksjonell møbelserie med smart oppbevaring, i klassisk design som tåler tidens tann.

Les mer

Mer inspirasjon og tips

Finn en Aspenforhandler

Besøk gjerne butikkene for inspirasjon og hjelp til å planlegge og bestille dine nye baderomsmøbler.

Les mer

Underskap & servant

Velge mellom underskap og servant i forskjellige bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner. 

Les mer

Speilskap & speil

Velg mellom speilskap og speil i en rekke bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner. 

Les mer

Oppbevaring

Velg mellom oppbevaring i ulike bredder, høyder, dybder og konfigurasjoner.

Les mer